Jul 

Vi produserer dekor til din julefeiring. Produktene våre skaper hygge og høytidsstemning i familien og god stemning på julefesten. Vi kan produsere våre bordkort og skilt slik at de passer perfekt slik du ønsker det. Produktene produseres i tre eller akryl i julens farger slik at de passer til tema og design i din julefeiring.


Kakefat i tre  eller i pleksiglass. Kan tilpasses med tekst eller annen gravering. * Leveringstid er 2-6 dager.

99,00 kr

Gjestelisten sender du til oss på mail post@annamor.no Juletiden nærmer seg. Det er tid for julebord, julelunsjer før julehelgen kommer med sine høytidsdager. Det er virkelig tiden for hygge og samvær med familie og venner.Våre julebordkort passer perfekt inn på festbordet. Du kan...

20,00 kr

Gjestelisten sender du til oss på mail post@annamor.no Juletiden nærmer seg. Det er tid for julebord, julelunsjer før julehelgen kommer med sine høytidsdager. Det er virkelig tiden for hygge og samvær med familie og venner. Våre julebordkort passer perfekt inn på festbordet. Du kan velge...

20,00 kr

Juletiden nærmer seg. Det er tid for julebord, julelunsjer før julehelgen kommer med sine høytidsdager. Det er virkelig tiden for hygge og samvær med familie og venner. Våre julebordkort passer perfekt inn på festbordet.  Bordkortene må bestilles med minste antall på 6. Normal bestillingstid er 2-6 dager.

20,00 kr

Juletiden nærmer seg. Det er tid for julebord, julelunsjer før julehelgen kommer med sine høytidsdager. Det er virkelig tiden for hygge og samvær med familie og venner.Våre julebordkort passer perfekt inn på festbordet. Bordkortene må bestilles med minste antall på 6. Normal bestillingstid er 2-6 dager.

35,00 kr

Vi har skilt til å ønske venner og familie velkommen til bryllup, dåp, konfirmasjon, juleselskap eller andre spesielle anledninger. Vi designer skilt og tilpasser tekst slik du ønsker det. Skiltet har en diameter på 60 cm. Normal bestillingstid er 3-4 uker.

599,00 kr

Velkomstskilt som kan benyttes til alle festdager. Skiltet har en diameter på 60 cm. Normal bestillingstid er 3-4 uker.

599,00 kr

Gjestelisten sender du til oss på mail post@annamor.no Bordplan har diameter på 50 x 60 cm. Normal bestillingstid er 3-4 uker.

899,00 kr

Opp